КАЧЕСТВО

Високи фирмени стандарти, непрекъснати подобрения и първокласно обслужване на клиенти е формулата, която движи бизнеса ни напред. Постоянно се стремим към усъвършенствания, за да ви снабдим с първокачествени продукти на най-добри цени.

Удовлетвореността на нашите клиенти е съществена част от цялостната стратегия на компанията ни, за това целим не само да доставяме най-добрите продукти, но също така и цялостен пакет от услуги за помагане на бизнеса ви.

ОПИТ

Promot Ltd. е компания, която извършва търговска и промишлена дейност, както на българския така и на европейския пазар. Предлагаме професионални решения и услуги за всички видове прозорци.

Зад успеха на компанията стои десет годишния опит на управленския екип в сферата на бизнеса с алуминий.
Чрез нашите напреднали технологични знания и дългогодишен опит в търговията, ние можем да се справим с всички предизвикателства, които може да създаде пазара на алуминий.

ПРЕВЪЗХОДСТВО

Нашата напълно оборудвана и автоматизирана инсталация за прахово боядисване превръща вашите идеи по продуктите ви в реалност. Благодарение на нашата широка гама от продукти, ние сме подготвени да посрещнем всички нужди на индустрията.

Аксесоари за прозорци, комарници, алуминиеви панели, щори, гаражни врати, автоматизирани врати и други продукти, са готови да осигурят точно това от което имате нужда.