Защо да изберем Elvial алуминий?  
Кратка история на Elvial

Elvial е компания с история, датираща от 1997г. Компанията развива, произвежда и дистрибутира напреднали алуминиеви системи за обикновенни и сложни архитектурни съоръжения.

От 8.1% пазарен дял на алуминия в Гърция през 2008, Elvial стига до 21% през 2014г. Тези данни само могат да покажат, че компанията държи на иновацията, непрекъснатото подобрение и усърдната работа.

През 2019 г. ELVIAL става първата в Гърция и петата в света компания, която въвежда вертикално електростатично боядисване, решавайки изцяло проблемът с нишковата ерозия на алуминия. Чрез изключителния метод на преданодизацията се осигурява здрав 3-8 μm киселинен слой, получен при контролирани условия във воден разтвор на сярна киселина. Този слой прониква в повърхността на алуминия и е идеален субстрат за адхезията на праха, предлагащ максимална антикорозионна защита без изчакване между двата етапа на производство.

Какво значи това за клиента?

Elvial профилите предлагат модерни решения в над 400 цвята.

Проектите, по които се работи с алуминиеви профили на Elvial са частни домове, училища, болници, министерства, хотели, молове и офис сгради. Богатото разнообразие на проекти показва, че Elvialможе да пасне на всяко едно желание на клиента и съответно, да изпълни по най-добър начин зададеното.

Освен това, общото между всички тези видове сгради е, че имат нужда от енергийна ефективност. Elvial имат решението на това, което ги прави идеален избор. Повече информация тук.

С иновациите си, се предлагат модерни решения на проблеми, засягащи всеки един вид проект – от намаляването на използвания ток в една сграда до неприятния конденз, който се получава при определени метеорологични условия.

Нашето обещание

Като единствения официален представител на Elvial за България, ние сме стъпка към решението Ви за един перфектно изпълнен проект – дом, офис сграда или училище.

За запитвания и повече информация – info@promot.bg